pivac1

MI “Braća Pivac” ulaze u Gospodarsku zonu „Ravča“ investicijom od 10 milijuna €!

U petak, 17. ožujka 2017., na press konferenciji za medije potpisan je ugovor o kupoprodaji triju parcela ukupne površine 32.695 četvornih metara, smještenih u Gospodarskoj zoni „Ravča. Prvi je to korak prema realizaciji investicije vrijedne više od milijuna €, koja obuhvaća izgradnju modernog pogona pršutane površine veće od 9.500 četvornih metara.

Gradonačelnik Grada Vrgorca Ante Pranić, nakon isticanja pogodnosti koje pruža GZ „Ravča“, dodao je kako svi vrgorčani znaju što Braća Pivac znače za gospodarski razvoj ovog kraja te je istaknuo važnost ove investicije jer će ista zasigurno usmjeriti i druge ulagače prema gospodarskoj zoni Ravča, čijim razvojem Vrgorac može postati jak proizvodno-logistički centar Dalmacije.

Ivica Pivac, direktor MI „Braća Pivac“ istaknuo je kako će se s građevinskim radovima započeti odmah po dovršetku projektno-tehnološke, planiranoga do kraja 2017. godine.
„Zbog ove smo investicije dvostruko sretni i ponosni. S jedne strane dajemo doprinos održavanju i poticanju proizvodnje u našem rodnom Vrgorcu te stvaranju preduvjeta za njegov snažniji razvoj kroz značajno ulaganje i nova radna mjesta. S druge strane, širimo naše poslovanje i povećavamo proizvodnju, u skladu s našim čvrstim uvjerenjem kako su ulaganja u kvalitetu i pridržavanje najviših standarda preduvjet uspješnog i održivog poslovanja.“, izjavio je Ivica Pivac, direktor MI“Braća Pivac“.

Sjajna je ovo vijest za grad Vrgorac i njegove građane i potvrda da je projekt Gospodarske zone „Ravča“ ne samo realiziran već je i opravdan, jer u novom pogonu MI Braća Pivac te u ostalim gospodarskim objektima koji ubrzo pokreću svoju proizvodnju, naše sugrađane čekaju i nova radna mjesta.

pivac7pivac3 pivac5

pivac8pivac6
pivac2