otvaranje_zone

Poziv na svečano otvorenje Gospodarske zone „Ravča“

Poštovani,

       pozivamo Vas na svečano otvorenje Gospodarske zone „Ravča“ koje će se održati 12. svibnja 2017. s početkom u 10:30 sati na ulazu u Gospodarsku zonu (Ravča – Vrgorac).
Gospodarska zona „Ravča“ jedna je od rijetkih zona koja u cijelosti posjeduje infrastrukturu i sve potrebne dozvole, što investitorima omogućuje gradnju pogona u najkraćem roku nakon kupnje građevinskog zemljišta. Također, Zona se nalazi na idealnom geografskom položaju s odličnom prometnom tuzemnom i inozemnom povezanošću, zahvaljujući blizini teretne luke Ploče i ulaza na autocestu A1 Zagreb – Split – Dubrovnik koja se nadovezuje i na autocestu A10 Granica Bosna i Hercegovina – interregionalni čvor Metković.

       Na otvorenju će ukratko biti prezentiran projekt Gospodarske zone „Ravča“ koji je razdijeljen na 4 faze od kojih je prva u potpunosti finalizirana, a njezin izniman potencijal prepoznali su i investitori koji su u kratkom roku investirali u Zonu te je u ovom trenutku 85% parcela prodano te će na njima uskoro biti izgrađene proizvodne i uslužne hale.

       Otvorenju će prisustvovati predstavnici tvrtki koje su investirali u Gospodarsku zonu, a riječ je o tvrtkama, Moding Junior d.o.o. (Pula), SonnenKlar d.o.o. (Gradac), Pršutana Arija d.o.o. (Vrgorac), „Bucin“ automehaničarski obrt (Vrgorac) te, naravno, najveći investitor Mesna industrija Braća Pivac d.o.o. (Vrgorac), kao i predstavnici Splitsko-dalmatinske županije.

PODUZETNIČKI CENTAR VRGORAC