Održani 3. dani Dalmatinskog pršuta i vina

Treće izdanje manifestacije Dani dalmatinskog pršuta i vina podigla je ljestvicu jako visoko. U prekrasnom izdanju bajkovitog etno-sela Kokorići, dosada najveći broj ljudi uživao je raznim delicijama našeg kraja te u bogatom zabavnom programu. Bilo je tu uistinu svega, od kulinarskog showa, eno-gastro radionice i raznih degustacija pa sve do kulturnog i zabavnog programa gdje su okupljene zabavljali kulturno-umjetnička društva i folklorni ansambli ( FA Matokit ,Vrgorac; KUD Dusina i KUD Ploče) te izvođači zabavne muzike (Bandovi: Mjesni odbor, Acoustic bend, Roso bend i Trio gušt).

Ova reprezentativna manifestacija koja naš grad prikazuje u najljepšem svjetlu održana je pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede RH i Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta RH te u organizaciji TZ grada Vrgorca, Grada Vrgorca, MI Braća Pivac, Klastera hrvatski pršut, Udruge vinara i vinogradara grada Vrgorca i Etno sela Kokorići, a prisustvovali su joj i brojni uglednici na čelu sa županom Blaženkom Bobanom.

Veliko bravo za direktoricu Turističke zajednice Grada Vrgorca Željku Opačak, kao i za sve koji su sudjelovali u organizaciji. Veselimo se idućem izdanju!