Uključi se u Klub za zapošljavanje – Jobs Club “Adrion”

U protekloj godini kroz projekte na kojima je radio LAG “ADRION” osigurano je EU sredstava za 86 novozaposlenih u našem kraju.

Na ovom projektu i mi smo njihovi partneri, a svi Vi s našeg područja imate se priliku priključiti u njihove Klubove za zapošljavanje koji se nalaze u Omišu, Makarskoj, Imotskom i Vrgorcu.

Pozivaju se nezaposlene mlade osobe do 29 godina starosti na iskazivanje interesa za sudjelovanje u projektu „Jobclubs Adrion – uđi i Ti u svijet rada! u sklopu poziva „Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja – faza III“ financiranog iz Europskog socijalnog fonda.

Projektom će se mlade nezaposlene osobe pripremiti za tržište rada.

Na ovaj poziv mogu se javiti nezaposlene punoljetne osobe s najviše završenim srednjoškolskim, višim ili visokim obrazovanjem, uključujući mlade koji nisu u evidenciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, niti u sustavu obrazovanja i treninga (NEET skupina).

Inovativni pristup projekta osiguran je kroz speeddating koji će pružiti priliku mladima da se predstave poslodavcima kako bi stečena znanja i vještine mogli izravno primijeniti te odmah dobiti povratnu informaciju ali i mogućnost zaposlenja za vrijeme trajanja projekta

Sve zainteresirane molimo da se jave na protokol Grada Vrgorca do 20. svibnja 2019. g.

 

KLIK na poveznicu za preuzimanje originalnoga teksta