Odobren projekt “Pčelicino novo ruho” u vrijednosti 5.645.757,96 kuna!

Još jedan sjajan uspjeh Poduzetničkog centra Vrgorac! Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku odobrilo je prijavljeni projekt Grada Vrgorca “Pčelicino novo ruho” u vrijednosti 5.645.757,96 kuna!

Riječ je o Projektu koji će trajati 30 mjeseci, a unaprijediti će sustav kvalitete rada s djecom i stvaranje ravnoteže poslovnog i obiteljskog života, što će reći kako će se stvoriti uvjeti za oba roditelja postanu radno aktivna.

Projekt pretpostavlja formiranje dvije grupe za dvosmjenski rad vrtića, jednu grupa za produženi boravak djece te jednu grupa za rano učenje engleskog jezik, plus tri vrste dodatnog programa (športski, plesni i dramsko-scenski), što naravno znači i otvaranje novih radnih mjesta u sastavu DV „Pčelica“.

Također, projektom je uključena nabava nove opreme, didaktičkih i senzoričkih igračaka u vrijednosti 1.000.000,00 kuna, a koja bi našim mališanima trebala pružiti uvjete koje imaju djeca u većim gradovima.

Prijava Grada Vrgorca, odrađena od strane Poduzetničkog centra Vrgorac d.o.o., ostvarila je fantastičnih 100 od 110 mogućih bodova.

Gradonačelnik Grada Vrgorca u ponedjeljak potpisuje Ugovor, dok istovremeno očekujemo još dobrih vijesti za Grad Vrgorac!