Nezaposleni, spremite se za nove prilike u Imotskom, Makarskoj, Omišu i Vrgorcu!

 Na prošlom ciklusu edukacijamladi nezaposleni su imali priliku izravno se susresti s budućim potencijalnim poslodavcima koji surađuju s Klubom za zapošljavanje te im predstaviti sebe i svoje želje/ambicije vezane za posao. Nastavak priče je njihovo predstavljanje u „najboljem mogućem svjetlu“ kroz pisanje životopisa i prijave za posao.

Vjerojatno već imate svoj plan odnosno poslovnu ambiciju za određeno radno mjesto kod navedenih poslodavaca pa je potrebno samo „dotjerati“ formalnu prijavui životopis.

Potrebno je pripremiti se za ovu vrstu edukacije tako što ćete donijeti vlastite životopise i prijave paćemo ih u ugodnom i profesionalnom okruženju dopuniti i po potrebi prepraviti.

Ako ste početnik u prijavama za posao, ponesite samo dobru volju i motivaciju a treneri Kluba za zapošljavanje će Vam pomoći u kreiranju životopisa i prijave.

 

Predviđeni datum i mjesto održavanja druge radionice u Vrgorcu u sklopu projekta „JobclubsAdrion – Uđi i TI u svijet rada“, čiji je nositelj Lokalna akcijska grupa ADRIONje 27.01.2020.u 10:00 sati u Polivalentnoj dvorani.

 

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte putem e – maila (klubzaposlise@lag-adrion.hr) ili na mob. + 385 99 436 9414