“Grad Vrgorac, u sklopu projekta Eko regija, poziva sve klince i klinceze na sudjelovanje u zabavno-edukativnom programu povodom obilježavanja Dana planeta Zemlje. koji će se održati  27. travnja (subota) u Gradskom Parku u Vrgorcu s početkom u 17:00 sati. Predviđeno trajanje programa je 2 sata, a mališani će pod vodstvom animatora sudjelovati u radionicama, plesovima, igrama i kvizu na temu očuvanja okoliša i gospodarenja otpadom. Mališani će na zabavan način naučiti kreativno koristiti papir, karton i plastiku u igri, te kako odvajati otpad.

 

Projekt „ Eko regija: Provedba izobrazno-informativnih aktivnosti o održivom gospodarenju otpadom na području Knina, Vrgorca, Pirovca, Biskupije, Tribunja i Kijeva“ financira se kroz Program izobrazno-informativnih aktivnosti o održivom gospodarenju otpadom u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020. Ukupna vrijednost projekta iznosi 487.808,50 kuna, a bespovratna sredstva su odobrena u iznosu od 414.637,21 kuna, što je 84,9999969% ukupno prihvatljivih troškova.

 

Nositelj projekta je Grad Knin, a projekt obuhvaća sljedeće jedinice lokalne samouprave: Grad Knin, Grad Vrgorac, Općina Pirovac, Općina Biskupija, Općina Tribunj i Općina Kijevo.

 

 

Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost Grada Knina.”