Hvala veliko svima što se bili dio Dana vrgoračkih jagoda!
Manifestacija je okupila velik broj posjetitelja, cijeli petak, 28.4. 2023., obilježili smo upravo ovim najslađim voćem. Jagode su bile uživo u središnjem Dnevniku na Danas.hr I Moj HRT , te kroz cijeli dan u vijestima kao najava za večernji program. Hvala Radio Dalmacija na potpori i najavama za feštu čak 2 tjedna prije. Radio SplitRadio Ploče RadioDelta Radio Makarska Rivijera @Vrgoracka Kronika (Jure Divić) i brojnim drugim medijima. Hvala Udruga Vrgoračke jagode na inicijativi i Centar za kulturu i baštinu Grada Vrgorca koji je pomogao u realizaciji.
Hvala svim sudionicima radionica Gradska knjižnica Vrgorac Dječji vrtić Pčelica – Vrgorac Srednja škola Tina Ujevića Vrgorac Osnovna škola Vrgorac. Svim vinarima, Poetica gin, OPG-ovim i ostalim izlagačima. Vidimo se i sljedeće godine.
Hvala Marija Vučković i prof. Boris Duralija što ste podržali manifestaciju i panel koji je istaknuo vrlo važne teme za naše proizvođače.
Fotografije možda ne pokazuju pravu količinu posjetitelja i potpore, ali pokazuju ljepotu našeg parka i jagoda u raznim oblicima. Sljedeće godine očekujemo sve u što većem broju.